Работна средба помеѓу Државниот правобранител на Република Македонија Фехми Стафa и Генералниот секретар на Владата на Република Македонија, д-р Драги Рашковски

Врз основа на член 52 став 1 од Законот за административни службеници („Службен весник на РСМ“ број 27/2014, 199/2014, 48/2015,

Државниот правобранител Фехми Стафа, словачкиот амбасадор го информираше за посветеноста на институцијата за почитување на позитивната законска регулатива во Република Северна Македонија, но и почитување

Државниот правобранител Фехми Стафа, информираше за интенцијата на институцијата за почитување на позитивните законска регулатива во Република Северна Македонија, но

Државниот правобранител на Република Северна Македонија, Фехми Стафа, оствари средба со Амбасадорот на Република Полска во нашата држава, Војциех Тицињски.

Заменик претседателот на Владата на Република Северна Македонија и Министер за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Државното правобранителство

Државниот правобранител на Република Северна Македонија, Фехми Стафа оствари средба со Амбасадорот на Грција во нашата земја, Димитрис Јанакакис. На