Lajme

  Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sot vizitoi Avokaturën e shtetit dhe realizoi takim me Avokatët

Kumtesë Avokati i Shtetit z. Fehmi Stafa i shoqëruar nga Avokati i Shtetit për rajonin e Shkupit, znj. Vishnja Mlladenovska,

Në zyret e Avokaturës së Republikës së Maqedonisë Veriore më 09.05.2018 është mbajtur një takim në mes Avokatit të Republikës

    Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z Fehmi Stafa, i shoqëruar nga Prokurori për qytetin

Të nderuar, Avokati i Shtetit i Republikës së Maqedonisë, z. Fehmi Stafa, realizoi takim pune me Drejtorin e Drejtorisë së