Lajme

Me këtë kod përshkruhen standardet etike dhe rregullat e sjelljes së punonjësve administrativ. Lexoni më shumë rreth kodit më poshtë..

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski, të mërkurën ka qëndruar për vizitë tek zyra e Avokatit

Udhëzim për thirrjen publike për zgjedhjen e një subjekti që kryen një aktivitet ose që ka leje për grumbullimin dhe

Sot, 7 gusht, Ambasadori i Francës, z. Christian Thimonier, qëndroi për vizitë në Avokaturën Shtetërore, ku realizoi takim me Avokatin

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Fehmi Stafa, u takua sot me Avokatin e Popullit, Ixhet Mehmeti. Gjatë

Avokatura e Republikës së Maqedonisë Veriore bën shpalljen interne për promovimin e 7 (shtatë) zyrtarëve administrativë Интерен-оглас-2019 Образец Пријава за