Takimi zyrtar i Prokurorit të Shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa me Presidentin e vendit z. Stevo Pendarovski.

Categories: Uncategorized

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i shteti  z. Stevo Pendarovski.

Në takim u bisedua per aktivitetet aktuale të Avokaturës së shtetit në funksion te mbrojtjes juridike të të drejtave pronësore dhe interesave të shtetit. Vemendje e veçantë në këtë takim ju kushtua rëndësisë dhe rolit të institucionit tonë në sistemin juridik, në kontekst të sundimit të ligjit si një parakusht për përparimin e shtetit ne procesin drejt Bashkimit Evropian, ashtu edhe nevoaj e domosdoshme për sundimin funksional të shtetit të së drejtës në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

 

Leave Comments

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave