Shpallje e brendshme Nr. 1/2019

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski, të mërkurën ka qëndruar për vizitë tek zyra e Avokatit

Udhëzim për thirrjen publike për zgjedhjen e një subjekti që kryen një aktivitet ose që ka leje për grumbullimin dhe

Sot, 7 gusht, Ambasadori i Francës, z. Christian Thimonier, qëndroi për vizitë në Avokaturën Shtetërore, ku realizoi takim me Avokatin

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Fehmi Stafa, u takua sot me Avokatin e Popullit, Ixhet Mehmeti. Gjatë

Avokatura e Republikës së Maqedonisë Veriore bën shpalljen interne për promovimin e 7 (shtatë) zyrtarëve administrativë Интерен-оглас-2019 Образец Пријава за

  Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev sot vizitoi Avokaturën e shtetit dhe realizoi takim me Avokatët

Më të rejat

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave

Me qëllim të arritjes së bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore me qëllim  të shkëmbimit e përvojave gjatë kryerjes së kompetencave

Nën organizimin e Avokaturës Shtetërore të Republikës së Sllovenisë në periudhën 02-04 nëntor 2021 u mbajt Konferenca e Parë Ndërkombëtare