Daily Archives: 15 Shkurt, 2022

Përfaqësues të Avokaturës së Shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me në krye Avokatin e Shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Fehmi Stafa, në vizitë zyrtare në Paris

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion i Avokaturës së Shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut qëndroi në Paris, ku zhvilloi takim të rëndësishëm me përfaqësuesen ligjore të Republikës së Francës. Kësisoj, me datë 10 shkurt

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave