Daily Archives: 30 Dhjetor, 2021

Takim në Beograd

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave të tyre, pranimin e praktikave të konsiliduara dhe aktiviteteve të tjera të rëndësishme gjatë ushtrimit të funksionit të Avokatit Shtetëror më datë 21 dhjetor 2021, u mbajtë takim pune në

Takim në Shqipëri

Me qëllim të arritjes së bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore me qëllim  të shkëmbimit e përvojave gjatë kryerjes së kompetencave të tyre, pranimin e praktikave të konsiliduara dhe aktivitete të tjera të rëndësishme gjatë ushtrimit të funksionit të Avokatit Shtetëror, më datën 16 dhjetor 2021,u mbajtën takim pune në mes

Konferenca në Slloveni

Nën organizimin e Avokaturës Shtetërore të Republikës së Sllovenisë në periudhën 02-04 nëntor 2021 u mbajt Konferenca e Parë Ndërkombëtare e Avokatëve Shtetëror para gjykatave kombëtare. Me ftesë të Avokatit Shtetëror të Republikës së Sllovenisë, morri pjesë Avokati Shtetëror për njësinë rajonale Shkup Sasha Stancevski, Avokatja Shetërore për njësinë rajonale

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave