Daily Archives: 21 Mars, 2019

Takim i Avokatit të Shtetit me Avokatin e Popullit

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Fehmi Stafa, u takua sot me Avokatin e Popullit, Ixhet Mehmeti. Gjatë takimit avokati i shtetit informoi për rëndësinë e një ekzekutim të qetë, në kohë dhe profesionale të detyrave dhe objektivave të punës së këtij institucioni për mbrojtjen e rendit ligjor

Shpallje e brendshme Nr. 1/2019

Avokatura e Republikës së Maqedonisë Veriore bën shpalljen interne për promovimin e 7 (shtatë) zyrtarëve administrativë Интерен-оглас-2019 Образец Пријава за Унапредување кликни овде Други интерни огласи

Takim pune në mes të Avokatit të Shtetit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Fehmi Stafa dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Dr. Dragi Raskovski

Në zyret e Avokaturës së Republikës së Maqedonisë Veriore më 09.05.2018 është mbajtur një takim në mes Avokatit të Republikës së Maqedonisë Fehmi Stafës dhe Sekretarit të Përgjithshëm të qeverisë, dr. Dragi Rashkovski . Në të morën pjesë edhe avokatët shtetërorë të reonit të Shkupit. Avokati i Shtetit të Republikës

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave