Daily Archives: 24 Dhjetor, 2013

Avokati i Shtetit të R.M-së, z. Fehmi Stafa, u takua me Drejtorin e Drejtorisë së Policisë Financiare z. Arafat Muaremi

Të nderuar, Avokati i Shtetit i Republikës së Maqedonisë, z. Fehmi Stafa, realizoi takim pune me Drejtorin e Drejtorisë së Policisë Financiare z. Arafat Muaremi. Në takim u diskutua për thellimin e bashkëpunimit në mes dy institucioneve në kontekstin e mbrojtjes së interesave financiare të Republikës së Maqedonisë në përputhshmëri

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave