Rregullore

Lajmet më të reja

Me këtë kod përshkruhen standardet etike dhe rregullat e sjelljes së punonjësve administrativ. Lexoni më shumë rreth kodit më poshtë.. КОДЕКС-ЗА-АДМИНИСТРАТИВНИ-СЛУЖБЕНИ

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski, të mërkurën ka qëndruar për vizitë tek zyra e Avokatit të Shtetit, z. Femih Stafa. Me rastin e kësaj vizite

Udhëzim për thirrjen publike për zgjedhjen e një subjekti që kryen një aktivitet ose që ka leje për grumbullimin dhe / ose transportimin, përpunimin, riciklimin dhe deponimin e mbeturinave. Download