Llogaritë prëfundimtare

Најнови вести

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion i Avokaturës së Shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i shteti  z. Stevo Pendarovski. Në takim u bisedua per aktivitetet

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave të tyre, pranimin e praktikave të konsiliduara dhe aktiviteteve të