Konkurse për punësim

Lajmet më të reja

Të mërkurën, më 7 tetor, Avokati i shtetit, z. Fehmi Stafa, u prit në takim në Rezidencën e Francës nga ambasadori i Francës në Maqedoninë e Veriut, Shkëlqesia e Tij,

Vauçerë pёr turizёm në vlerë prej 6000 denarёve! Së bashku do ta forcojmë ekonominë e vendit – mbështetje për qytetarët – për turizmin vendor. Mëso më tepër se cilët qytetarë

Me këtë kod përshkruhen standardet etike dhe rregullat e sjelljes së punonjësve administrativ. Lexoni më shumë rreth kodit më poshtë.. КОДЕКС-ЗА-АДМИНИСТРАТИВНИ-СЛУЖБЕНИ