Jавен Оглас за вработување на еден извршител – возач

Во прилог е Jавен Оглас за вработување на 1 (еден) извршител – возач во Државното Правобранителство на Република Северна Македонија.

Пријавата за вработување можете да ја симнете ОВДЕ

javen-oglas