Archives

Suncica-Kukuseva

Сунчица Кукушева

Родена на 10.10.1979 година во Штип Образование: Дипломиран правник со просек 8,38 Свети Кирил и Методиј Правен факултет Јустинијан 1 во Скопје со положен правосуден испит Работно искуство: – Од Октомври 2001 до Јуни 2002 година Работа во т.н. Клиничка програма организирана на Правниот факултет за правна помош на материхјално