Печати

Список на контакт лица за комуникација со граѓани кои имаат некаков вид и степен на попреченост, со цел за укажување на помош

Posted in Пристап до информации

 1. СкопјеЗекир Курбардовиќ – Соработник за службенички однос и координација, контакт телефон: 02/3230-214
 2. БитолаСилвана Вељановска – Советник за правни работи – контакт телефон: 047/233-120
 3. ВелесДаниела Андоновска (референт) – технички секретар на државен правобранител, контакт телефон: 043/235-042
 4. ГевгелијаВелика Ристова – Советник за правни работи, контакт телефон:034/213-208
 5. ГостиварЉуљзиме Стафаи - Виш референт – архивар, контакт телефон:042/272-556
 6. КочаниСилвана Маркова – Виш референт – архивар, контакт телефон:033/274-678
 7. КичевоНаташа Димоска – Виш референт – архивар, контакт телефон:045/223-632
 8. КумановоАртан Ислами – Помлад соработник за обука вработување и мотивација, контакт телефон:031/424-216
 9. КавадарциСнежана Гелова – Советник за правни работи, контакт телефон:043/415-616
 10. ОхридЕлизабета Лукановска – Советник за правни работи, контакт телефон:046/262-218
 11. ПрилепЖаклина Дамческа – Советник за правни работи, контакт телефон:048/414-732
 12. СтрумицаМирјана Панајотова – Советник за правни работи, контакт телефон:034/324-065
 13. СтругаНдерим Полиси – Помлад соработник за правни работи, контакт телефон:046/786-544
 14. ТетовоНадир Реџепи – Помлад соработник за евиденција на вработени, контакт телефон:044/335-545
 15. ШтипЦенка Ефтимова - Советник за правни работи, контакт телефон:032/391-029
Печати

Список на лица за контакт со јавност

Posted in Пристап до информации

pdf Барање за пристап до информации од јавен карактер


Согласно Законот за слободен пристап на информации од јавен карактер (“Сл.весник на Република Македонија” бр. 13/06), Ве информираме дека за посредување на информации од јавен карактер задолжени се следните лица:
Скопје: 
 

Андријана Сливоска
бул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ бр. 18 (зграда на МРТВ)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
02/3230-217, 02/3230-214

Битола
  Зорка Кукурековска Лековска 
ул.Славко Лукаровски б.б. (зграда на Министерство за одбрана)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
047/233-120
Велес
  Даниела Андоновска
Ул.Маршал Тито б.б. (сместено во Основниот суд Велес)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
043/235-042
Гевгелија
  Велика Ристова
ул.Димитар Влахов бр. 5 (сместено во Основниот суд Гевгелија)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
034/213-208
Гостивар
  Бобан Симјановски
ул.Живко Брајковски бр. 1 (сместено во Основниот суд Гостивар)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
042/272-556
Кочани
  Даниела Диванисова
Ул.Никола Карев бр.4 (сместено во Основниот суд Кочани)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
033/274-678
Кичево
  Чедо Милошевски
Бул."Ослободување"  б.б.  (сместено во Основниот суд Кичево)
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
045/223-632
Куманово
  Валентина Јовановска
Ул.11 Октомври б.б. (сместено во Основниот суд Куманово)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
031/424-216
Кавадарци
  Снежана Гелова
Ул.Маршал Тито б.б. (Зграда на локална самоуправа)
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
043/415-616
Охрид
  Елизабета Лукановска
Ул.Македонски Просветители б.б. (сместено во Основниот суд Охрид)
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
046/262-218
Прилеп
  Валентина Јорданоска
Ул.Маршал Тито б.б. 
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
048/414-732
Струмица
  Татјана Донкова
Ул.Ленинова б.б. (сместено во Основниот суд Струмица)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
034/324-065
Струга
  Светлана Лекоска
Ул. Струшки кепенци б.б (сместено во Основниот суд Струга)
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
046/786-544
Тетово
  Снежана Исаевска
ул.Илинденска б.б (сместено во Основниот суд Тетово)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
044/335-545
Штип
  Сунчица Кукушева
Ул.Ген. Михајло Апостолски (сместено во Основниот суд Штип)
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
032/391-029