Државно Правобранителство на Република Македонија

Адреса

  • бул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ бр. 18
  • Скопје
  • 1000
  • Македонија

Контакт

  • Тел. 02/ 323-0214; 323-0217
  • Факс: 02/ 3229351

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.