Avokati i Shtetit, Femih Stafa, pret në vizitë Presidentin Stevo Pendarovski

0 Comment
Categories: Lajme (alb)

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski, të mërkurën ka qëndruar për vizitë tek zyra e Avokatit të Shtetit, z. Femih Stafa. Me rastin e kësaj vizite presidenti Pendarovski ka shprehur përkrahjen e tij të plotë për punën e Avokatit të Shtetit në mbrojtjen e interesit të shtetit se dhe mbarëvajtjen e punës në këtë institucion. 
Me këtë rast i pari i institucionit Avokati i Shtetit, z. Femih Stafa, e informoi nga afër presidentin për punën e këtij institucioni, përgjegjësitë, si dhe sfidat me të cilat ballafaqohet ky institucion duke e falënderuar presidentin Pendarovski për mbështetjen e dhënë.

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave