Daily Archives: June 24, 2022

Државното правобранителство средба со правниот советник на Амбасадата на САД

Државното правобранителство на Република Северна Македонија вчера оствари средба со правниот советник на Амбасадата на САД во Скопје, господин Кол Радович. На средбата го информиравме ценетиот гостин за нашите напори во зачувување на имотно-правните интереси на Република Северна Македонија како и за недостатокот на кадар и големиот број на