Daily Archives: November 30, 2021

Интерен Оглас Број 1/2021

Државното правобранителство на Република Северна Македонија објавува интерен оглас за унапредување на 2(два) административни служеници за следните работни места:   Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab