Daily Archives: November 8, 2021

Државниот правобранител г. Фехми Стафа, во сребда со амбасадорот на Франција во РСМ г. Cирил Бомгартнер

На 04.11.2021 година Државниот правобранител г. Фехми Стафа, во Француската  резиденција беше примен од неговата екселенција амбасадорот на Франција во РСМ г. Cирил Бомгартнер, придружуван од првиот советник  г. Емануел Гардил, како и преведувачот на оваа амбасада г. Ардијан Рамадани.   Ова беше прва протоколарна средба на Државниот правобранител со