Daily Archives: February 16, 2021

Одлука за Интерен Оглас број 1/2020

Одлука за избор на кандидати по Интернет оглас број 1/2020 за унапредување на административен службеник во Државното правобранителство на Република Северна Македонија За повеќе информации во врска со одлуките можете да прочитате подолу.. afrim_20210216_0001 diellza Артан_20210216_0001 кастриот_20210216_0001