Daily Archives: December 16, 2020

Интерен Оглас број 1/2020

Интерен Оглас број 1/2020 за унапредување на три административни службеници во Државното правобранителство на Република Северна Македонија . За повеќе информации во врска со огласот прочитајте подолу..