Daily Archives: October 8, 2020

Д.П. Стафа оствари средба со амбасадорот на Република Франција г. Кристијан Тимоние

Во среда, на 7 октомври, Државниот правобранител, г. Фехми Стафа, беше примен на средба во Резиденцијата на Република Франција од страна на амбасадорот на Република Франција во Република Северна Македонија, неговата екселенција, г. Кристијан Тимоние. На оваа проштална средба  г. Тимоние истакна дека имал одлична и исклучително плодна соработка со