Daily Archives: September 14, 2020

Дома си е дома

Ваучери за туризам од 6000 ден! Поддршка за граѓаните и домашниот туризам . Дознајте повеќе кои граѓани ќе добијат ваучери за туризам од 6.000 денари на http://tourismmacedonia.gov.mk/