Daily Archives: September 12, 2019

Јавен Повик

Инструкција по јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад. Loading… Taking too long? Reload document | Open in new tab Download