Daily Archives: August 8, 2019

Амбасадорот на Франција, г. Christian Thimonier, престојуваше во посета на Државното Правобранителство

Денес, 7 Август, Амбасадорот на Франција, г. Christian Thimonier, престојуваше во посета на Државното Правобранителство, каде оствари средна со Државниот Правобранител, г. Фехми Стафа.   Францускиот амбасадор ја искористи средбата за да се осврне на актуелни прашања поврзани со борбата против корупцијата, бројните судски спорови за државните имоти и обидите на Државниот