Daily Archives: June 11, 2019

Интерен Оглас број 2/2019

Државното правобранителство на Република Македонија објавува интерен оглас за унапредување на 2 (два) административни службеници Интерен-оглас-2-2019 Образец Пријава за Унапредување кликни овде Други интерни огласи