Daily Archives: April 11, 2019

Државниот правобранител, г-дин Фехми Стафа, се сретна со Н.Е. Aмбасадорот на Република Полска, Војциех Тицињски

Државниот правобранител на Република Северна Македонија, Фехми Стафа, оствари средба со Амбасадорот на Република Полска во нашата држава, Војциех Тицињски. На средбата соговорниците ја истакнаа важноста од досегашната поддршка како и од идната соработка меѓу двете земји за професионално извршување на обврските од областите кои се под ингеренции на државниот