Daily Archives: February 7, 2019

Интерен Оглас број 1/2019

Државното правобранителство на Република Македонија објавува интерен оглас за унапредување на 7 (седум) административни службеници Интерен-оглас-2019 Образец Пријава за Унапредување кликни овде Други интерни огласи