Учество на свечениот настан за „Денот на Европа“

Categories: Вести

Државниот правобранител на Република Северна Македонија Фехми Стафа на ден 09.05.2022 година , имаше чест, на покана на Амбасадорот на Делегацијата на Европската Унија во Република Северна Македонија да учествува на свечениот настан за  “Денот на Европа “

Leave Comments

three × three =