Takim i Avokatit të Shtetit me Avokatin e Popullit

Categories: Lajme (alb)

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë Veriore, Fehmi Stafa, u takua sot me Avokatin e Popullit, Ixhet Mehmeti.

Gjatë takimit avokati i shtetit informoi për rëndësinë e një ekzekutim të qetë, në kohë dhe profesionale të detyrave dhe objektivave të punës së këtij institucioni për mbrojtjen e rendit ligjor të të drejtave dhe interesave pronësore të Republikës së Maqedonisë Veriore.

Nga ana tjetër, Avokati i Popullit Ixhet Mehmeti theksoi rëndësinë e ndihmës juridike për qytetarët në jetën e përditshme, duke marrë parasysh gjendjen aktuale politike dhe sociale në vend.

Bashkëbiseduesit theksuan përkushtimin për veprimet e ardhshme të të dy institucioneve për thellimin e bashkëpunimit, përmirësimin e kushteve të punës së personelit, shkëmbimin e përvojave me interes të përbashkët me qëllim të ndihmës sa më të mirë juridike për qytetarët si dhe mbështetje ligjore për organet e administratës shtetërore.

Më të rejat

Në vazhdën e vendosjes së bashkëpunimit dhe realizimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare me Avokaturat simotra të shteteve të ndryshme, një delegacion

Avokati i shtetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Fehmi Stafa, u prit në takim zyrtar nga presidenti i

Në vazhdimësi të realizimit dhe bashkëpunimit ndërkombëtar të Avokaturave Shtetërore, me qëllim të shkëmbimit të përvojave gjatë kryerjes së  kompetencave