Правилници

Најнови вести

На 04.11.2021 година Државниот правобранител г. Фехми Стафа, во Француската  резиденција беше примен од неговата екселенција амбасадорот на Франција во РСМ г. Cирил Бомгартнер, придружуван од првиот советник  г. Емануел

Одлука за избор на кандидати по Интернет оглас број 1/2020 за унапредување на административен службеник во Државното правобранителство на Република Северна Македонија За повеќе информации во врска со одлуките можете

Досие за годишен план на јавни набавки за 2021 Godisen-Plan-za-Javni-Nabavki-2021