Одлука за Интерен Оглас број 1/2020

Categories: Вести

Одлука за избор на кандидати по Интернет оглас број 1/2020 за унапредување на административен службеник во Државното правобранителство на Република Северна Македонија

За повеќе информации во врска со одлуките можете да прочитате подолу..

afrim_20210216_0001

diellza

Артан_20210216_0001

кастриот_20210216_0001