Огласи за вработување

[/vc_row]

Најнови Вести

Државното правобранителство на Република Северна Македонија вчера оствари средба со правниот советник на Амбасадата на САД во Скопје, господин Кол Радович. На средбата го информиравме ценетиот гостин за нашите напори

Државниот правобранител на Република Северна Македонија Фехми Стафа и Заменик Амбасадорот на Сојузна Република Германија Г-дин Ото Граф на ден 07.06.2022 година, одржаа средба на која беа разгледани повеќе прашања,

 Државниот правобранител на Република Северна Македонија Фехми Стафа, во текот на месец мај, со својот тим во состав Државен правобранител за подрачје Скопје Саша Станчевски, Државен правобранител за подрачје