Завршни сметки

Најнови вести

Масовната еколошка акција “Администрацијата чисти со “Не биди ѓубре” беше активно поддржана од Државното Правобранителство на Република Северна Македонија. Државниот Правобранител на Република Северна Македонија, г-дин Фехми Стафа, заедно со

Во прилог е Jавен Оглас за вработување на 1 (еден) извршител – возач во Државното Правобранителство на Република Северна Македонија. Пријавата за вработување можете да ја симнете ОВДЕ javen-oglas

Државниот правобранител на Република Северна Македонија, Фехми Стафа, денеска се сретна со амбасадорот на Република Франција, Н.Е. Кристијан Тимоние.Државниот правобранител Фехми Стафа, го информираше соговорникот за заложбите на институцијата за