Државното правобранителство средба со правниот советник на Амбасадата на САД

Categories: Вести

Државното правобранителство на Република Северна Македонија вчера оствари средба со правниот советник на Амбасадата на САД во Скопје, господин Кол Радович. На средбата го информиравме ценетиот гостин за нашите напори во зачувување на имотно-правните интереси на Република Северна Македонија како и за недостатокот на кадар и големиот број на

Leave Comments